logo

HF Søfart Frederikshavn


Kursusperiode:25/11/19 til 26/11/19
Sted:Kærvej 1, 9900 Frederikshavn
Holdkode:BU19200228
Formål:Brobygning til hf-søfart er åbent for elever fra 9. og 10. klasse. Brobygningen introducerer dig til hele HF-søfartuddannelsen - dels HF-delen, som foregår på Frederikshavn Gymnasium & HF-Kursus og dels den maritime del, som foregår på MARTEC. Formålet er at du skal udbygge dit kendskab til uddannelsens indhold, fag og arbejdsmetoder i forhold til din brobygningsdag på hf i 8.klasse og evt. din brobygningsuge i 9. klasse.
Indhold:

Du kommer til at følge et forløb tilrettelagt specielt for dig, hvor du stifter bekendtskab med de to skoler, som samarbejder om HF Søfart uddannelsen. Du kommer til at møde uddannelsens fag og rammer. Du kommer til at opleve hf's arbejdsformer, miljø og krav, så du kan afprøve dig selv i forhold til uddannelsen. Brobygningsforløbet indeholder timer i fx engelsk og matematik,naturvidenskabelige fag, sprog, samfundsfag. Du får en orientering om hf-uddannelser af en studievejleder, og du får også mulighed for en personlig samtale med studievejlederen.  Du vil også komme ud og overvære undervisning i en af de nuværende søfartsklasser og møde og tale med elever der går på skolen.

Vi har mulighed for at være dig behjælpelig med overnatning på kollegiet i Frederikshavn. Ring til skolen på 98 42 44 33 og spørg efter uddannelsesleder Jan Bjeldbak.

 

Mødetid:Mandag-tirsdag 8.15 -14.30 Se udsendte program vedr. mødetid og sted. Brobygningen foregår dels på Frederikshavn Gymnasium & HF, dels på Martec. Det er derfor vigtigt, at du ser i programmet for at finde ud af, hvilken adresse, du skal møde op på. Er du i tvivl? Ring til gymnasiet på tlf. 98424433 og spørg efter uddannelsesleder Jan Bjeldbak.
Transport:Fra Aalborg: Tog til Frederikshavn st (herfra 12 minutters gang til skolen) eller bus 973X til Hotel Jutlandia i Frederikshavn (herfra 5 minutters gang til skolen) Nord for Frederikshavn: Skagensbanens tider passer med skolens ringetider. Det tager ca. 12 minutter at gå fra stationen til skolen. Sæby: Skolebus fra Sæby holder foran døren. Om eftermiddagen benyttes stoppestedet ved rådhuset. Sindal / Østervrå: bus 228 eller 225. Holder lige i nærheden af skolen.
Kantine:Ja. Mulighed for at købe sandwich, salat og forskellige andre frokostretter. Der er også mulighed for at spise medbragt mad. På gymnasiet findes et køleskab, som du er velkommen til at bruge.
Øvrige informationer:Kontaktperson: Laila Olesen (ol@frhavn-gym.dk) & Jan Bjeldbak (jb@frhavn-gym.dk) Tlf.: 98 42 44 33
Ansvarlig:Per Høberg
Email:pe@frhavn-gym.dk